Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Προτάσεις 21/8/2013

Συνέχεια των προκριματικών του Champions League έχουμε σήμερα.

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ και ΣΑΛΚΕ - Π.Α.Ο.Κ. είναι τα δυο παιχνίδια που ξεχωρίζουν.


Ας πούμε δυο λόγια για το καθένα πριν δούμε τις επιλογές μας.


ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΑΡΣΕΝΑΛ: Η Άρσεναλ μετά τη σφαλιάρα της πρεμιέρας στη Πρέμιερ (ήττα 1-3 από την Άστον Βίλα) θα πρέπει να αλλάξει πολλά για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική απέναντι στην πάντα υπολογίσημη Φενέρ. Πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ να ποντάρω σε κάποιο σημείο. Θα προτιμήσω το 1.60 του over ή θα παιξω να σκοράρουν και οι δυο στην ίδια απόδοση (G 1.60).


ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Σαφώς πιο έμπειρη ομάδα οι Ελβετοί, όμως απέναντι στους πρωταθλητές Βουλγαρίας μπορεί να την πατήσουν. Δέλεαρ το 2.10 στο διπλό...αλλά ίσως και τυράκι. Θα μείνω μακριά... NO BET εδώ...


ΣΤΕΑΟΥΑ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ: Προβάδισμα λόγω εμπειρίας και έδρας έχει η Στεάουα. Η Λέγκια για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε την Μόλντε με δύο ισοπαλίες. Απέσπασε εκτός έδρας 1-1 και μέσα στην Πολωνία έμεινε στο 0-0, ενώ κινδύνεψε ακόμα και με ήττα. Κρατάω τον άσο στο 1.60.


ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Η πρωταθλήτρια Κροατίας θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα προκειμένου να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, ψάχνοντας την τρίτη συνεχόμενη παρουσία της σε φάση ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια, Αυστρίας, το, θεωρητικό, αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο ζευγάρι, προβληματίστηκε αρκετά στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην ισλανδική, Χαφνάρφιορντουρ. Μένουμε κι εδώ στον άσο του 1.70.


ΣΑΛΚΕ - Π.Α.Ο.Κ. : Για το τέλος κράτησα το παιχνίδι με το ελληνικό ενδιαφέρον. Αναμφίβολα δύσκολο το έργο του Π.Α.Ο.Κ. που όμως στο παρελθόν έχει δείξει πως μπορεί να τα καταφέρει. Γενικότερα έχω ένα καλό προαίσθημα για το φετινό Π.Α.Ο.Κ. χωρίς βέβαια να έχω δει κάτι σπουδαίο που να το δικαιολογεί... Θα δείξει στο μέλλον... Για σήμερα πάντως δε θα παρασυρθώ ούτε από το προαίσθημά μου, ούτε από όσα γράφουν εδώ και μέρες οι εφημερίδες (Π.Α.Ο.Κ. μπορείς κτλ...) Φυσικά και μπορεί, αλλά πως να το κάνουμε είναι το αουτσάιντερ... Μακάρι να φύγει με το διπλό από τη Γερμανία, αλλά τα λεφτά μου δεν πρόκειτε να τα παίξω στον Π.Α.Ο.Κ. ούτε φυσικά και στην Σάλκε. Η απόδοση του άσου είναι αστεία και φυσικά το παιχνίδι δε θα είναι καθόλου εύκολο. Θα παίξω 2-3 γκολ με 1.80 απόδοση ή να σκοράρουν και οι δυο με 1.75.



H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΥΑΔΑ

ΣΑΛΚΕ - Π.Α.Ο.Κ.                2-3 γκολ  1.80  /  G  1.75
ΣΤΕΑΟΥΑ - ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ         1  1.60





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου