Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Νέα Χ-ασούρα για τον Παναθηναϊκό με τη Βέροια στη Λεωφόρο


Νέα βαθμολογική απώλεια και μάλιστα στο «σπίτι» του υπέστη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, αναδείχθηκε το Σάββατο ισόπαλος 1-1 με τη Βέροια στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 44' με τον Αμπεΐντ, αλλά η Βέροια, που δεν έχει «γευθεί» ακόμα την ήττα, ισοφάρισε στο 54' με τον Μοχάμεντ.

Οι «πράσινοι» μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και, εκδηλώνοντας τις επιθέσεις τους κυρίως από τα αριστερά, έβαλαν γρήγορα τον Αναστασόπουλο σε... μπελάδες. Μόλις στο 10΄ ο Μαρινάκης τροφοδότησε τον Μπεργκ, με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Μπεργκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Αναστασόπουλου. Χωρίς να κατεβάσει... ταχύτητα ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και στο 42΄ είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά και πάλι του Σουηδού επιθετικού. Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» χαμογέλασαν, όταν ο Αμπεΐντ μπήκε από αριστερά και πρόλαβε τον Αναστασόπουλο «γράφοντας» το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι απειλητικός, αλλά στο 54΄ ο Μοχάμεντ «πάγωσε» το «Απόστολος Νικολαΐδης», όταν ισοφάρισε σε 1-1. Ο 24χρονος επιθετικός ευνοήθηκε από χτύπημα της μπάλας στον Μπεργκ και, αφού έγινε αποδέκτης, έκανε το 1-1.

Ο Μοχάμεντ, μάλιστα, λίγο έλειψε στο 61΄ να δώσει προβάδισμα στη Βέροια, όταν έφυγε μόνος του στο μισό γήπεδο και βρέθηκε τετ α τετ με τον Καπίνο, ο οποίος έβαλε κόντρα, ο 24χρονος βρήκε και πάλι την μπάλα, αλλά την έστειλε στο δοκάρι!

Οι δύο ομάδες έχασαν στη συνέχεια του αγώνα ευκαιρίες για να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά το σφύριγμα της λήξης τις βρήκε ισόπαλες 1-1.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ζέκα, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος - Γεωργιάδης, Όστοϊτς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Μπαϊράμι (75΄ Καρέλης), Μαρινάκης, Αμπεΐντ (79΄ Χουχούμης), Νάνο (90+1΄ Αποστολόπουλος), Ντίνας.

ΒΕΡΟΙΑ (Στέφανος Γαϊτάνος): Αναστασόπουλος, Πέρεθ, Μπάρμπας, Καλτσάς (71΄ Τραπ), Όστοϊτς, Μρντάκοβιτς, Μπαργκάν (41΄ Σεγκούντο), Άλβες, Αμαραντίδης, Μοχάμεντ, Γεωργιάδης (84΄ Αποστολόπουλος).




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου