Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Διακοπή λόγω... φωτιάς για Ατρόμητο που ετοιμάζει ένσταση

Τη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στην Άλκμααρ και στον Ατρόμητο στο 58ο λεπτό διέταξαν οι άνθρωποι της UEFA και ενώ η ελληνική ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0 από το 53' με γκολ του Παπαδόπουλου.

Αιτία της διακοπής αποτέλεσε η φωτιά που ξέσπασε, πιθανότατα στο εστιατόριο του γηπέδου, με αποτέλεσμα να υπάρξει εκκένωση του γηπέδου για λόγους ασφαλείας.

Η Ελληνική ομάδα που ηττήθηκε με 3-1 από τους Ολλανδούς στο πρώτο παιχνίδι, στο Περιστέρι, θέλει να εξαντλήσει όλες τις ελπίδες της για την πρόκριση.


Την Παρασκευή στις 12:00 η συνέχεια...


Λίγες ώρες μετά τη διακοπή, η UEFA ενημέρωσε ότι η συνέχεια του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ένσταση ετοιμάζει ο Ατρόμητος


Η απόφαση της UEFA έκανε έξαλλους τους ανθρώπους στον Ατρόμητο. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Σπανός τόνιζε πως αν γινόταν στην Ελλάδα κάτι τέτοιο σίγουρα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, ενώ ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα κάνει ένσταση μετά το τέλος.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 53' Παπαδόπουλος
ΔΟΚΑΡΙ: 53' Καραγκούνης
ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: 20' Παπαδόπουλος
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γκοτιέ (Γαλλία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 2' Χένρικσεν
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 19' Εστέμπαν, 55' Χουβελέουβ - 22' Δημούτσος

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστέμπαν, Γιόχανσον, Φιργκέφερ, Χουβελέουβ, Βόιτενς, Χένρικσεν, Γκουντέλι, Ελμ, Μπέερενς, Γκούντμουνσον, Τζόχανσον (54' Μπεργκουις).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσενάμο, Φυτανίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (46' Γιαννούλης), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Καραγκούνης, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Παπαδόπουλος.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου