Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 τον Παναθηναϊκό


Βαριά ήττα (3-0) υπέστη ο Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη από τον πολύ καλό Πανιώνιο για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Αραβίδης που πέτυχε ουσιαστικά δυό γκολ αν και το δεύτερο(88') χρεώνεται ως αυτογκόλ του Μαρινάκη τυπικά και ο Κολοβός πού έκανε το 2-0 στο 71' ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων. Οι δύο επιθετικοί δημιούργησαν ρήγματα στην πράσινη άμυνα που πελαγοδρομούσε. Ο Παναθηναϊκός είχε ανούσια υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και σε μία αντεπίθεση ο Αραβίδης με αριστερό σουτ ανάμεσα σε δυό αμυντικούς νίκησε τον Καπίνο στο 40' και πρόσθεσε άγχος στους Πράσινους. Πολύ καλό ματς από τους Ντούνη και Κούρντι, ενώ ο ΠΑΟ είχε δύο ευκαιρίες με τον Μπεργκ(μεγάλη απόκρουση ο Γιαννακόπουλος στο 62').






Καλή η διαιτησία του Στυλιάρα που απέβαλε με 2η κίτρινη στο 84' τον Μέντες πού ήταν κακός και μπλόκαρε από την άμυνα του Παναγιωτούδη. Κίτρινες: Λαγός, Ζέκα, Κολοβός.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κούρος, Κολοβός(80' Πάνος), Μενδρινός, Λάσνικ(65' Καλτσάς), Παντίδος, Παναγιωτούδης(58' Ντούνης), Αραβίδης, Μητρόπουλος.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Νάνο, Μαρινάκης, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός(46' Μπεργκ), Ζέκα, Μπαϊράμι(85' Αμπέιντ), Ντίνας, Καρέλης(65' Μουζακίτης).



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου