Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Παναθηναϊκός - Τότεναμ 1 - 1


Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα του πρώτου μέρους αλλά και να αφήσει έξω από το γήπεδο όσα συνέβησαν με τον Κατσουράνη.

Τελικά έφτασε με γκολ του Τοτσέ στο 77'  στο τελικό 1-1 με τη Τότεναμ που προηγήθηκε στο 35' με τον Ντόουσον στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Europa League.

Περίπου 10.000 κόσμος πήγε στο ΟΑΚΑ για να δει τον Φερέιρα και τους παίκτες του, με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και να βγάζει την ασίστ στον Τοτσέ.

Η Τότεναμ είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα στα πρώτα 45 λεπτά, έφτανε ό,τι ώρα ήθελε στη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού και στο 35' πήρε το προβάδισμα με την γυριστή κεφαλιά του Ντόουσον από το φάουλ του Χαντλστόουν.

Σε χρονικό διάστημα που είχαν ισορροπήσει κάπως το ματς δέχτηκαν το γκολ οι «πράσινοι», που στα 45 λεπτά του ημιχρόνου δεν απείλησαν ούτε μία φορά την εστία του Λιορίς, εάν εξαιρέσει κανείς την φάση του Τοτσέ λίγα λεπτά μετά το γκολ των «πετεινών».

Καλύτερο ήταν το ξεκίνημα της ελληνικής ομάδας στο δεύτερο μέρος. Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα έριξε στο ματς τον Σισοκό, αντί του Μαρίνου κι ο Αφρικανός έκανε αισθητή την παρουσία του στα πρώτα 15 λεπτά. Δύο φορές βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα να προλάβουν οι αμυντικοί των Λονδρέζων.

Δεν το...παράτησε το ματς ο Παναθηναϊκός, παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι Άγγλοι έδειχναν να παίρνουν και πάλι τα ηνία. Στο 78' από την εξαιρετική ασίστ του Σεϊταρίδη, ο Τοτσέ με άψογο τελείωμα κι ενώ άρχισε να χάνει την ισορροπία του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Λιορίς (1-1).

Διαιτητής: Φλόριαν Μέγερ (Γερμανία)

Κίτρινες: Βύντρα - Μπέιλ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλαντο Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Βύντρα, Βιτόλο, Μαρίνοσ (46΄ Σισοκό), Ζέκα, Κουίνσι (90+3 Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος (85' Μαυρίας), Τοτσέ

ΤΟΤΕΝΑΜ (Αντρέ Βίλας-Μπόας):
Λιορίς, Γουόκερ, Κόλκερ, Ντόουσον, Βερτόνχεν, Χαντλστόουν (80΄ Σάντρο), Ντεμπελέ, Μπέιλ, Λένον (76΄ Τάουνσεντ), Ντέμπσεϊ (67΄ Σίγκουρτσον), Ντεφόε




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου