Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

«Κόλλησε» η Ατλέτικο, 0-0 με Τσέλσι

Δεν έβγαλε νικητή η «μάχη» του «Βιθέντε Καλντερόν» όπου η Ατλέτικο Μαδρίτης παραχώρησε ισοπαλία χωρίς τέρματα στην Τσέλσι με τους φιλοξενούμενους να μην κάνουν ούτε φάση.

Γνωστή είναι η τακτική του Ζοσέ Μουρίνιο στα σημαντικά παιχνίδια της Τσέλσι. Ο Πορτογάλος τεχνικός, ειδικά μακριά από το γήπεδό του σε διπλές αναμετρήσεις, έχει ως πρωταρχικό στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά του και εφόσον προκύψει κάποια φάση στην επίθεση να κλέψει τη νίκη.

Στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τους «μπλε» στο «Βιθέντε Καλντερόν» αυτό φάνηκε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς οι Λονδρέζοι περίμεναν πίσω από το κέντρο χωρίς καμία διάθεση για να επιτεθούν, με το τελικό 0-0 να αντικατοπτρίζει και την εικόνα της αναμέτρησης, καθώς και από την πλευρά τους οι «ροχιμπλάνκος» δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική φάση.

Το ξεκίνημα, δεν ήταν το ιδανικότερο για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο πρώτο τέταρτο, τραυματίστηκε ο Πετρ Τσεχ και σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα Μέσα της Αγγλίας, υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης με αποτέλεσμα να χάσει σίγουρα το προσεχές παιχνίδι του πρωταθλήματος με τη Λίβερπουλ.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι είχαν μία σημαντική φάση σε μακρινό σουτ του Γκάμπι που κατέληξε άουτ. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε «κόλλησε» ακόμα περισσότερο στην άμυνα της Τσέλσι και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάτι σημαντικό.

Αυτό που προκύπτει από την επανάληψη, είναι το γεγονός πως στη ρεβάνς δεν θα αγωνιστούν από τους «μπλε», οι Φρανκ Λάμπαρντ και Τζον Όμπι Μίκελ καθώς δέχτηκαν την κίτρινη κάρτα, ενώ από την ομάδα της Μαδρίτης, θα λείψει ο Γκάμπι για τον ίδιο λόγο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Χουανφράν, Μιράντα, Μάριο Σουάρεζ (79’ Σόσα), Κόκε, Ραούλ Γκαρσία (86’ Βίγια), Γκάμπι, Ντιέγκο (60’ Τουράν), Ντιέγκο Κόστα.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ (18’ Σβάρτσερ), Κόουλ, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Τέρι (73’ Σούρλε), Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Μίκελ, Βίλιαν (94' Μπα), Τόρες.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου