Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Έχασε τον τίτλο και άρχισε η... πολυμετοχικότητα

Στις 6 Απριλίου του 2008 ο ΟΦΗ νικά τον Παναθηναϊκό στο Παγκρήτιο με 4 - 1 και βάζει τέλος στις ελπίδες της ομάδας του «τριφυλλιού» για την κατάκτηση του τίτλου.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Ντρούλιτς με πέναλτι, ενώ ο Σαλπιγγίδης ισοφάρισε προσωρινά. Σίμιτς, Σφακιανάκης και Πόποβιτς οι σκόρερ των άλλων τριών τερμάτων των Κρητικών.

Η επιστροφή για τους «πράσινους» είναι… εφιαλτική καθώς στο αεροδρόμιο της Αθήνας περισσότεροι από 300 οπαδοί περιμένουν την αποστολή με άγριες διαθέσεις. Η διοίκηση φυγαδεύει παίκτες οι οποίοι διανυκτερεύουν σε ξενοδοχείο για να γλιτώσουν. Μετά από αυτό δρομολογούνται εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ.



Οι συνθέσεις των ομάδων


ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Τζόρβας, Σταυρακάκης (76' Μονιάκης), Σίμιτς, Μπαρκαουάν, Πόποβιτς (80' Λάροκ), Ντρούλιτς (63' Νουαφόρ), Ισά, Ρουμπάκης, Σφακιανάκης, Κουνενάκης, Γκέρμπερ

Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Γκαλίνοβιτς, Μόρις, Γκούμας, Βύντρα (58' Γκονζάλες), Σπυρόπουλος, Μάτος, Τζιόλης, Ιβανσιτς (46΄Ποστίγκα), Καραγκούνης, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης (69' Μανούτσο).


Διαιτητής: Γερμανάκος (Αθηνών)

Βοηθοί διαιτητή: Ν. Ιωσηφόγλου, Κ. Παπαχαραλάμπους

Κίτρινες: Πόποβιτς, Σφακιανάκης / Ιβανσιτς, Καραγκούνης, Τζιόλης

Κόκκινη: -








ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου