Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Η περίεργη αποβολή του Σίμουνιτς

Ο Κροάτης Γιόζιπ Σίμουντις δέχτηκε τρεις κίτρινες κάρτες(!) και αποβλήθηκε στον αγώνα με την Αυστραλία, το 2006 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας.


Η πιο παράξενη στιγμή του Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006 έγινε στον αγώνα Κροατία - Αυστραλία. Ήταν το τελευταίο ματς του 6ου ομίλου και η Κροατία ήθελε μόνο νίκη για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Το ματς διεξήχθη στην Στουτγκάρδη και έληξε ισόπαλο 2-2.


Η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα είχε πρωταγωνιστές τον διαιτητή Γκράχαμ Πολ και τον Κροάτη αμυντικό Γιόζιπ Σίμουνιτς.

Ο Σίμουνιτς αποβλήθηκε από τον αγώνα μετά από τρεις κίτρινες κάρτες (!) που του έδειξε ο Αγγλος διαιτητής. Την πρώτη την δέχτηκε στο 63' για φάουλ πάνω στον Κιούελ ενώ την δεύτερη την πήρε στο 90' για φάουλ στο κέντρο πάνω στον Κένεντι.

Ο Σίμουνιτς κινήθηκε προς τα αποδυτήρια αλλά γρήγορα αντιλήφθηκε ότι ο διαιτητής δεν του είχε δείξει κόκκινη κάρτα και παρέμεινε στο γήπεδο.

Στις καθυστερήσεις ο Σίμουνιτς δέχτηκε την τρίτη κίτρινη κάρτα(!) και τότε ο Γκράχαμ Πολ τον απέβαλε σφυρίζοντας παράλληλα την λήξη του αγώνα. Την επόμενη ημέρα ο Γκράχαμ Πολ χλευάστηκε από τον Τύπο της χώρας του για την αβλεψία του.






ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου